Prodej rodinného domu 107 m2, pozemek 180 m2

Prodej rodinného domu 107 m2, pozemek 180 m2

Celkem 17 fotografií, zobrazit všechny
Popis nemovitosti:

Nabízím k prodeji rodinný dům č.p. 69 v obci Račiněves. Obec Račiněves se nachází 7 km od města Roudnice nad Labem a cca 40 minut od hlavního města Prahy, ke sjezdu z dálnice D8 je to 2 km. Autobusové spojení směrem do Roudnice nad Labem je zajištěno zhruba jedenkrát za hodinu, v průměru jednou za dvě hodiny je zajištěn spoj do Loun a méně časté jsou pak spoje na Mšené lázně a Vražkov
V současné době žije v obci zhruba 612 obyvatel, průměrný věk obyvatel je 38 let. Střed obce tvoří náves zvaná Ohrada, kde se nachází parčík s lavičkami a několika hracími prvky pro děti, obchod se smíšeným zbožím a v obecní hospůdce je možnost občerstvit se. V budově bývalé fary se nachází obecní úřad a místní knihovna s bezplatným internetem. V budově Sokolovny se pořádají plesy, zábavy a různé kulturní akce. Obec Račiněves je dynamicky se vyvíjející místo pro klidné venkovské bydlení s přihlédnutím k potřebné modernizaci jak uvádí urbanistická analýza obce, krajiny a koncepční studie veřejných prostranství.

Dispozičně byl dům využíván jako 3+kk s hygienickým zázemím. Do budoucna se předpokládalo vybudování obytného podkroví. Dům je postupně rekonstruován, byla vyměněna elektroinstalace, rozvody vody a topení. Výměna oken za plastová, zateplená fasáda, nová koupelna se sprchovým koutem s toaletou, nová střešní krytina s okapovými svody a zateplením střechy. Venkovní prostory také procházejí modernizací, je zde příprava pro venkovní posezení a prostory pro zeleň. Parkování je možné před domem nebo na pozemku.

K dispozici jsou veškeré inženýrské sítě, dům je napojen na vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn.
Po dokončení rekonstrukce dům nabídne moderní a klidné bydlení s možností tolik potřebného odpočinku po pracovním shonu.
Pro představu přikládám vizualizaci možného dokončení.
Pomocí přiložené virtuální prohlídky je možné domem libovolně procházet.

S vyřízením hypotečního úvěru rádi pomůžeme nebo doporučíme ověřené řemeslníky či stavební firmy.
Těšíme se na osobní prohlídce.



 

Prodejce:
2.670.000 ,-
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2024001
Operace:
Prodej
Adresa:
Račiněves 69
Plocha pozemku:
180 m2
Plocha pozemku:
180 m2
Plocha zastavěná:
93 m2
Plocha užitná:
107 m2
Plocha pozemku:
180 m2
Plocha pozemku:
180 m2
Stav objektu:
V rekonstrukci
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 22' 30.942"N, 14° 13' 8.343"E